Haberler

SETBİR Gıda Güvenliği Kobi Eğitimi İzmir'de Gerçekleştirildi.

Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği, SETBİR'in düzenlediği gıda güvenliği KOBİ Eğitimi serisinin üçüncü toplantısı İzmir'de gerçekleştirildi.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak projesi "Sivil Toplum Diyaloğu, Gıda Güvenliği Projesi" çalışmasının bir bölümü olan KOBİ Eğitimleri İstanbul, Ankara'dan sonra İzmir'de 12 Ocak 2017 tarihinde Hilton Otelinde yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan SETBİR Yönetim Kurulu Üyesi Tahir S.YAVUZ'un ardından Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barbaros Özer eğitimi görsel sunumlarla birlikte gerçekleştirdi. 

Öğleden önce ve öğleden sonra iki bölümde verilen seminere   süt ve et ile ilgili KOBİ'lerin yöneticilerinin yanısıra, Tarım İl Müdürü Yardımcısı Selami Turan, İzmir Veteriner Hekimler Odası Başkanı Gökhan Özdemir, SETBİR Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Özşenoğulları, SETBİR Genel Sekreter Vekili Elif Yücel, veteriner hekimler, gıda mühendisleri ve ziraat mühendisleri katıldılar.     

Eğitim çalışmalarının 2017 yılında da sürdürüleceği bilgisi alındı.  

 

 Haber fotoğrafları için tıklayınız